Εξοπλισμός και σεμινάρια Logo!8

  • Για να είναι ολοκληρωμένο ένα σεμινάριο εκπαιδευόμενος θα πρέπει να έχει τον κατάλληλο εξοπλισμό για να προσομοιώσει όλα τα κυκλώματα με την βοήθεια του εκπαιδευτή.
  • Εμείς μπορούμε να προμηθευτούμε όλα τα απαραίτητα, να τα συνδέσουμε με τέτοιον τρόπο ώστε να είναι εύκολη η κατανόηση και η επιπλέον καλωδίωση από εσάς.
  • Αν έχει αυτό το βαλιτσάκι, με ένα πρόγραμμα απομακρυσμένο 20 ωρών ο εκπαιδευόμενος θα μπορεί να δημιουργήσει τους δικούς του αυτοματισμούς. Το πρόγραμμα γίνεται σε δέκα δίωρα (1 ή 2 δίωρα/ανά εβδομάδα)

Υλικά εξοπλισμού- βαλιτσάκι

Τα υλικά και το κόστος χωρίζονται σε δύο μέρη Α) Για ψηφιακά Β) Για αναλογικά. Το πλήρες πακέτο περιλαμβάνει και τα δύο. Αναλυτικά έχουμε τα εξής:

Το κόστος διαμορφώνεται σύμφωνα με αυτό που θέλετε και για προσφορά εξοπλισμού παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο email:

dimathanasopoulosplc@gmail.com και κινητό 6947408969

Με αυτό το βαλιτσάκι μπορούμε να κάνουμε σεμινάριο 20 ωρών συνολικά 10 δίωρα απομακρυσμένα με MSTeams με κόστος 300 ευρώ όπου μπορούμε να προσομοιώσουμε όλα τα σενάρια. Πιο αναλυτικά:

Α/ΑΑΝΑΛΥΣΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΕΝΟΤΗΤΩΝ
1Σύνδεση του Logo!8 με συσκευή προγραμματισμού (φορητός-σταθερός υπολογιστής) και δικτύωση μεταξύ τους. Καλωδίωση των εισόδων – εξόδων του Logo με ηλεκτρολογικό πίνακα όπου θα περιλαμβάνει: μπουτόν ΝΟ-ΝC, διακόπτες,  ηλεκτρονόμους ισχύος, ενδεικτικές λυχνίες, Ασφάλειες. τροφοδοτικό.  
2Εισαγωγή στις βασικές μονάδες Logo!8 basic modules: 12/24 RCE,230RC Εισαγωγή στις κάρτες επέκτασεις Logo!8: Αναλογικές: AM2, AM2AQ, AM2RTDΨηφιακές: DM8, DM16                                   
3Παρουσίαση λογισμικού διαμόρφωσης (Logo!Soft) των έξυπνων ελεγκτών Logo!8 και των πεδίων του: Menu bar, Toolbar, View diagram, Status bar, Diagram tree, Block selection 
4Δημιουργία προγραμμάτων με βασικές εντολές του LOGO (AND, OR, NOT, NOR, NAND, XOR) Ανάπτυξη προγραμμάτων χρονικά Timers.Ανάπτυξη προγραμμάτων με απαριθμητές Counters.Δημιουργία μηνυμάτων στην οθόνη του Logo (Logo Display) και διασύνδεση με το Webserver. Εξοικείωση με γραφικό περιβάλλον του Logo Web Server ανάγνωση μεταβλητών και απομακρυσμένος χειρισμός.
5Καλωδίωση αισθητήρων 0-10Volt και 4-20 mA όπως: Pt100-θερμοκρασίας, πίεσης, φωτεινότητας κ.α)  Δημιουργία προγραμμάτων επεξεργασίας αναλογικών σημάτων.
6Έλεγχος LOGO!8 με οθόνη LOGO–TDE. Δημιουργία menu στην οθόνη TDE και έλεγχος φορτίων από την οθόνη.
7Ανάπτυξη προγράμματος για  έλεγχο φωτισμού και θέρμανσης σε ένα έξυπνο σπίτι με τον έξυπνο controller Logo!8. Σενάρια διαχείρισης και εξοικονόμησης ενέργειας.
8Παρουσίαση του σχεδιαστικού προγράμματος LWE. Δημιουργία ιστοσελίδας με Logo Web Editor και απομακρυσμένος έλεγχος του LOGO!8 από την ιστοσελίδα,

Για προσομοίωση των αναλογικών εξόδων μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε inverter ή να ντιμάρουμε led ταινία με controller που μπορώ να σας δώσω προσφορά και για αυτά εφόσον το ζητήσετε.

Με εκτίμηση Αθανασόπουλος Δημήτρης

Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

Please follow and like us:

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο